TRAŽIŠ? NAĐI.

LINGUA PLUS

Škola stranih jezika, prevoditelj, sudski tumač, Pazin, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    LINGUA PLUS
  Hrvatskog narodnog preporoda 4, Pazin 52000

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Nives Breščić
www.epazin.info/lingua-plus
Pridruži se
O NAMAŠkola stranih jezika „Lingua plus" sa sjedištem u Pazinu djeluje od 1999. godine. Osnovne djelatnosti su nam održavanje tečajeva stranih jezika za sve uzraste (od igraonica za djecu predškolske dobi do tečajeva za odrasle) te usluge prevođenja.

Kada je riječ o tečajevima stranih jezika za odrasle, osim tečajeva standardnog jezika (engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika) organiziramo i tečajeve poslovnog jezika u skladu s potrebama pojedinih tvrtki. Osim tečajeva nudimo i individualne poduke iz navedenih jezika te usluge naših prevoditelja i sudskih tumača.
Nastava se izvodi u prijateljskom i motivirajućem ozračju što čini važne preduvjete za postizanje boljih rezultata. Nastavno osoblje je stručno i s dugogodišnjim iskustvom u podučavanju.

Na našim tečajevima radimo s malim grupama polaznika (između 5 i 8 polaznika) s posebnim naglaskom na interaktivnoj komunikaciji među polaznicima (vježbe u parovima, manjim grupama) uz isključivo korištenje bazične literature poznatih stranih nakladnika (Oxford University Press, Hachette Livre, Alma Edizioni, Klett Edition Deutsch).
 
U ponudi imamo i poluindividualne tečajeve s 2-3 polaznika u grupi u kojima je mogućnost prilagodbe potrebama i odgovarajućoj dinamici polaznika još veća.
Stupnjevanje znanja jezika usklađeno je sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike Vijeća Europe koji navodi 6 stupnjeva: A1 A2 B1 B2 C1 i C2.

Predznanje odraslih polaznika testira se kroz ulazne testove koji su besplatni.

Na raspolaganju smo vam za sve detaljnije informacije.
 
Upisi u novi ciklus tečajeva za odrasle traju do 29. rujna 2018 godine.

DJELATNOSTI

  • Škola stranih jezika
  • Prevoditelj
  • Sudski tumač 
PROIZVODI I USLUGE

Usluge:
  • Škola stranih jezika - Tečajevi stranih jezika (engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski)
  • Individualne poduke iz navedenih jezika
  • Usluge prevođenja pisanog materijala
  • Usluge konsekutivnog prevođenja
  • Usluge sudskog tumača POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"LINGUA PLUS" se nalazi u ovim kategorijama
Škola stranih jezika, sudski tumač, prevoditelj, strani jezici, engleski, njemački, talijanski, održavanje tečajeva stranih jezika, Pazin, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se