TRAŽIŠ? NAĐI.

I.STANCIJE

Novogradnja, ključ u ruke, adaptacija, izgradnja bazena, kuća, kamenih vila, Rijeka
Naziv poslovnog subjekta:    I.STANCIJE
  Novaki pazinski, Pazin 52000
Općina  CEROVLJE
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Saša Dujanic
www.epazin.info/industrijski-podovi-ivaro
O NAMA

I.Stancije gradnja

Tvrtka I.Stancije iz Pazina bavi se izgradnjom bazena, kuća i kamenih vila na području cijele Hrvatske. Moderna oprema i bogato znanje omogućuju nam izvođenje građevinskih radova na profesionalan način u zadanom vremenskom roku. Radove izvodimo po sistemu ključ u ruke na području cijele Hrvatske.

 

 

 

Obavljamo sve pripremne radove, zidanje i završne radove na novogradnji, a specijalizirali smo se i za razne poslove neophodne za adaptaciju postojećeg objekta. Cilj nam je za vas izgraditi kuću ili zgradu koja će biti dugovječna, a boravak u njoj udoban, stoga koristimo kvalitetne materijale. 


Za više informacija nas kontaktirajte telefonom ili pošaljite upit.

Gradite li novi objekt ili ste odlučili adaptirati stari, 

tvrtka I.Stancije vaš je idealan partner.

 
DJELATNOSTI


  • Izgradnja bazena
  • Industrijski podovi
 

PROIZVODI I USLUGE

Gradnja po sistemu ključ u ruke

Gradimo kuće i stanove po sistemu ključ u ruke. Nemojte se zamarati traženjem majstora za razne faze gradnje vašeg stambenog ili poslovnog objekta, sve radove prepustite nama.  

Adaptacije starih kuća

Imate potrebu za uređenjem i adaptacijom Vašeg životnog prostora ili imate staru kuću koju ste odlučili obnoviti i iznajmljivati? Obratite nam se sa povjerenjem i adaptirajte staru kuću.

Građevinski iskopi

Obavljamo sve vrste dubokih i plitkih iskopa. Trebate li iskopati temelje, kanalizaciju ili bazen, nazovite nas i ugovorite naše usluge po pristupačnim cijenama. 
 
REFERENCE

GIP, Karojba
Celes, Šikići
Ritoša, Pazin POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"I.STANCIJE" se nalazi u ovim kategorijama
Industrijski podovi, adaptacije starih kća, izgradnja bazena, izgradnja kuća, kamene vile, novogradnja, Istra, Rijeka, podovi za dvorane, trgovine, bolnice, vrtiće, skladišta, pogone, ribarnice, trgovine, supermarkete, laboratorije, auto i avio industrije, industrijske podovi

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se