TRAŽIŠ? NAĐI.

PILANA IVOLI

Drvene palete po narudžbi, izrada, proizvodnja paleta, velike, male palete

PILANA IVOLI
Specijalizirali smo se za izradu standardnih paleta. U sklopu naše firme imamo kompletno opremljenu pripremu materijala za izradu paleta.

Proizvodnja industrijskih drvenih paleta posao je kojim se bavimo dugi niza godina. U mogućnosti smo isporučiti veće količine paleta u relativno kratkom roku. Palete se rade prema određenim standardima i dimenzijama.

Tvrtka je u privatnom vlasništvu kao specijalizirani proizvodni pogon za preradu trupaca i proizvodnju drvenih elemenata namijenjenih isključivo proizvodnji paleta. Proizvodni pogon uključuje: pilanu, sušaru, krojačnicu/sortirnicu, te pogon ljepljenih masivnih ploča.
Ciklus proizvodnje koji uključuje skladištenje, transport, rezanje, krojenje, sortiranje, sušenje, temelji se na primjeni najnovije visoke tehnologije.
Više od 50% prodaje naših proizvoda odnosi se na izvoz u EU. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"PILANA IVOLI" se nalazi u ovim kategorijama
drvo, drvni proizvodi, pilana, izrada, palete, slavonski hrast, slavnoska bukva, orah, jasen, pilana ivoli, pazin

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se