TRAŽIŠ? NAĐI.

VINA GORTAN

wine tasting, kušaonica vina, winery, vinarija, Istra, Pazin
Naziv poslovnog subjekta:    VINA GORTAN
   Nazovite nas    

Adresa:   Lovrin bb
                52000   Pazin
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Marijan Gortan
http://vina-gortan.hr/
http://www.epazin.info/vina-gortan/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: po dogovoru
O NAMA

Vinarija Gortan obiteljski je posao smješten u samom srcu istarskog poluotoka čije je podneblje poznato po čuvenoj pazinskoj malvaziji. Bijelo vino malvazija, najpoznatija sorta vina u Istri, naša je najveća specijalnost, a prozvodimo muškat žuti, te crna i crvena vina (rosé) sorte merlot i carbernet sauvignon.
 
Naš je vinograd veličine 15 ha i broji 60 000 čokota vinove loze, a pored njega se nalazi podrum u kojem se grožđe prerađuje i nakon prerade skladišti. U njemu smo otvorili kušaonu vina kako bi posjetitelji mogli kušati vrhunske proizvode jednog od najvećih vinograda središnje Istre.
 
Posjetite vinograd obitelji Gortan, upoznajte se s načinom prerade i skladištenja vina i degustirajte različite sorte u našoj novouređenoj kušaoni!
 
REFERENCE

https://www.eistra.info/scripts/moz/blank.gifvina gortan POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"VINA GORTAN" se nalazi u ovim kategorijama
wine tasting, kušaonica vina, winery, vinarija, Istra, Pazin, vinograd, vinski podrum, istarska vina, Vinarija, kušaona, vinar, vonogradarstvo, vino, istarska vina

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se