MIRO TARTUFI

tartufi, proizvodi od tartufa, sir s tartufima, lov na tartufe, privatni smještaj Istra, privatunterkunft Motovun, alloggio Montona
Naziv poslovnog subjekta
MIRO TARTUFI
OIB:  25973017562
   052/681-7... klikni za broj
   098/219-60... klikni za broj
Adresa:   Kanal 27
                     52424   Pazin
E-mail:  
info@miro-... klikni za email

Općina  Motovun
Kontakt osoba:   Miroslav Kotiga
Internet adresa: www.miro-tartufi.com
  www.apartmani-motovun.com
  www.epazin.info/miro-tartufi
 
Pridruži se
O NAMAMiro Tartufi d.o.o. poduzeće je koje je registrirano 1991. godine za otkup, preradu i prodaju tartufa sa sjedištem u Motovunu. Tartufi, nesumnjivo gastronomski dragulji, status zvijezde među gljivama stekli su ponajviše svojim jedinstvenim okusom, rijetkošću, specifičnim i zahtjevnim načinom skupljanja te svojstvima koja im pripisuju.

Istarski bijeli tartuf jedan je od najcjenjenijih u svijetu, a i crni tartufi, posebno cijenjeni u Francuskoj, postaju sve privlačniji kulinarskim znalcima.

Kao domaćini, organiziramo razne aktivnosti kako bi naši gosti kvalitetno iskoristili svoje vrijeme provedeno u Istri. Miro tartufi d.o.o. ujedno posjeduje licencu za traženje tartufa, te je  jedna od aktivnosti u našoj ponudi upravo ta "lov na tartufe".

Na našim Internet stranicama www.miro-tartufi.com potražite neke od aktivnosti kao što su primjerice organizirani odlazak u Motovunsku šumu - "lov na tartufe" uz pratnju vodiča, zatim, u prostoru poduzeća u mogućnosti smo po dogovoru organizirati degustaciju naših proizvoda te također održavamo predavanje i upoznavanje s tartufima.

Vlasnici smo i dva luksuzno uređena apartmana u samom centru Motovuna, pa Vam u slučaju potrebe nudimo i smještaj.
 

BELLA VISTA APARTMANI

U samoj jezgri srednjovjekovnog istarskog gradića Motovuna, u vili Bazziaco iz 1862. godine preuredili smo i za Vaš odmor opremili dva četverokrevetna apartmana sa pogledom na dolinu rijeke Mirne. 
Na službenim Internet stranicama www.apartmani-motovun.com možete pronaći sve detaljnije informacije kao i fotografije apartmana.

Kako bi lakše odabrali neki od naših proizvoda, predlažemo Vam da posjetite našu trgovinu Miro tartufi u starogradskoj jezgri Motovuna, gdje ćemo Vam sve naše proizvode ponuditi na degustaciji i savjetovati Vas u odabiru.Neki od proizvoda koje nudimo su razni proizvodi na bazi bijelih i crnih tartufa, sir sa tartufima, maslac, med, tartufata, vina i rakije istarskih vinara, te rakija iz vlastite proizvodnje. Posebno izdvajamo nadaleko poznatu motovunsku bisku i medenicu s tartufima.
 


Dobrodošlicu i ugodan boravak želi Vam obitelj Kotiga.
Za sve informacije, stojimo Vam na raspolaganju!
 
 
 

DJELATNOSTI

  • Sir s tartufima
  • Maslinovo ulje
  • Lov na tartufe
  • Privatni smještaj
  • Privatunterkunft Motovun
  • Alloggio Montona
NOVOST:
  • Na 19. TUBERFEST-u 2012. godine trodnevnom sajamu tartufa i poljoprivrednih proizvoda, osvojili smo priznanje za 
najveći tartuf - težak 304 grama 
 

PROIZVODI I USLUGE

Postoji izreka: "Tko ih jednom proba, (p)ostaje njihov vječni poklonik." Tartufi su nesumnjivo gastronomski dragulji. Status zvijezde među gljivama stekli su ponajviše svojim jedinstvenim okusom, rijetkošću, specifičnim i zahtjevnim načinom skupljanja te svojstvima koja im pripisuju.
Istarski bijeli tartuf jedan je od najcjenjenijih u svijetu, a crni tartufi, posebno cijenjeni u Francuskoj, postaju sve privlačniji kulinarskim znalcima. 
 

MIRO TARTUFI

Naša ponuda sadrži:

- svježe bijele i crne tartufe
- smrznute bijele i crne tartufe
- razne proizvode od tartufa (maslinovo ulja, paštete, sir s tartufima, maslac, med, tartufata, vina i rakije)
- lov na tartufe

 

APARTMANI MOTOVUN

- Privatni smještaj, Privatunterkunft Motovun, Alloggio Montona

   * Apartman Bella Vista
Osvijetljen i prozračan apartman veličine 38 m2 podijeljen je u dvije glavne prostorije. U okviru spavaće sobe s bračnim krevetom nalazi se kupaonica s tušem i WC-om. Iz funkcionalne kuhinje s dnevnom sobom izlazi se na balkon koji pruža prekrasan pogled na dolinu rijeke Mirne uz koju se nalazi Motovunska šuma, mjesto Livade te mjesto Oprtalj.

   * Apartmana Montona
Apartman veličine 42 m2 vrlo pogodan za četveročlanu obitelj. Sastoji se od prostrane kuhinje, dnevnog boravka, bračne sobe i kupatila.

 

POGODNOSTI

će vam odobriti 10% popusta na sav asortiman proizvoda od tartufa!
KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info