TRAŽIŠ? NAĐI.

ISTRAPLAST

pvc, alu stolarija, grilje, prozori, vrata, škure, rolete, komarnici, Schüco
Naziv poslovnog subjekta:    ISTRAPLAST
   Nazovite nas    

Adresa:   Trviž 45
                52000   Pazin
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Vladimir Hrvatin
www.istraplast.hr/
www.eistra.info/istraplast
Pridruži se
O NAMA

Obrt za proizvodnju ALU i PVC stolarije osnovan je 1994. godine od strane vlasnika obrta Hrvatin Vladimira. Obrt je započeo s radom kao mali obiteljski posao koji je s vremenom postao poznato ime za vrhunsku kvalitetu na području proizvodnje ALU i PVC stolarije. Stolarija se proizvodi od visokokvalitetnih njemačkih profila Schüco koji svojom kvalitetom i dizajnom jamči zadovoljstvo krajnjeg kupca.

Zadovoljstvo kupca proizlazi i iz činjenice da ISTRAPLAST u većem dijelu svog poslovanja radi na temelju preporuka zadovoljnih kupaca, iz razloga što vrhunski proizvod uključuje vrhunsku uslugu koju ISTRAPLAST nudi svojim kupcima, savjetovanjem, izradom najboljih rješenja, isporukom u dogovorenom roku, kvalitetnom stolarijom, te brzom i urednom demontažom i montažom.Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, odličnih toplinsko i zvučno-izolacijskih svojstava.

Osnovna djelatnost obrta Istraplast bavi se  proizvodnjom građevinske PVC stolarije. Smatramo da samo korištenjem vrhunskih materijala može nastati vrhunski proizvod stoga smo izabrali za Vas profile vrhunske kvalitete njemačkog proizvođača PVC profila Schüco.

Schüco prozori i vrata odlikuju se jednostavnom upotrebom i minimalnom potrebom održavanja. Jednostavni su i pouzdani za upotrebu te zbog vrhunske kvalitete takvi ostaju i nakon dugog niza godina. Kombinacija čelika i PVC-a čini ih jedinstvenim na tržištu. Dostupni su nekoliko razina protuprovalne sigurnosti te se odlikuju izuzetnom otpornošću na koroziju.
DJELATNOSTI


Ljepota Vašeg doma
PVC i ALU stolarija za Vaš dom
 
PROIZVODI I USLUGE


 SIJENILA   PROZORI  VRATA
OSTALO
PARTNERI: Grilje   PVC prozori
  PVC ulazna vrata Komarnici Schüco  
 Škure   ALU prozori
  Alu ulazna vrata Kvake Alphacan  
 Rolete   PVC klizna stijena PVC i ALU klupćice Grad export  
 Venecijaneri   PVC podizno k.s.  MACO  
 GARAŽNA VRATA  
  PVC otklopno k.s
  ALU klizna stijena
    

 

REFERENCE

  • Župni ured Trviž
 


 
 
 
Pogledaj više: www.istraplast.hr POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se