TRAŽIŠ? NAĐI.

ALUMAT

Alu, PVC stolarija. aluminijska, prozori, vrata, garažna vrata, automatska
Naziv poslovnog subjekta:    ALUMAT
Adresa:   Kastavska 1/2
                52000   Pazin
Županija:   Istarska županija
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Livio Glavić
http://www.alumat.hr/
www.epazin.info/alumat/
O NAMA

Sa iskustvom od preko 20 godina Alumat je zajednički obrt za proizvodnju i montažu aluminijske i PVC stolarije. Od samog početka ustrajali smo u namjeri da naši djelatnici individualno pristupaju razradi i realizaciji svakog projekta, od definiranja mjera, dizajna i boje do proizvodnje i montaže.
 
Vodilja našeg poslovanje je zadovoljstvo klijenata što postižemo visokom kvalitetom koristeći najnovija tehnološka dostignuća te poštivajući zadane rokove izrade i montaže. Kod zahtjevnijih projekata koristimo stručnu pomoć naših partnera koji su već godinama prisutni na širem tržištu te zajednički dolazimo do najoptimalnijih riješenja.
 
Također pružamo uslugu servisa na proizvode koje nismo mi proizveli i montirali. 
 
Obrt ALUMAT sa sjedištem u Pazinu radi na području Istarske županije. Obrt posluje od 1992. godine i zapošljava tri djelatnika. 
 
Glavna djelatnost obrta je pružanje usluga ugradnje i održavanja PVC i ALU stolarije, te protuprovalnih vrataNudimo Vam vrhunske proizvode po povoljnim cijenama, besplatnu izmjeru, te osmišljavanje najboljeg rješenja za Vaš dom, poslovni prostor i ured. Prilagođavamo se zahtjevima svakog klijenta, te Vam s pouzdanjem možemo ponuditi različite opcije izvedbi ovisno o Vašim željama i potrebama.
 
U svakodnevnom radu nastojimo spojiti najnovija tehnička znanja, uz bogato iskustvo stečeno na brojnim objektima, kako bi zadobili Vaše povjerenje. Točnost, brzina, profesionalnost i kvaliteta samo su neke od naših prednosti koju svakim danom pružamo našim vjernim klijentima.

Ukoliko imate pitanja ili želite saznati više o našim proizvodima i uslugama obratite nam se s povjerenjem.
DJELATNOSTI

STRUČNOST
S postojanjem od preko 20 godina osigurali smo našim klijentima stručnost na polju izrade i montaže naših proizvoda

PRISTUPAČNOST
Locirani u Centru Istre garantiramo našim klijentima brzu intervenciju i pristupačnost u svakom trenutku.

POUZDANOST
Individualni pristup kupcu u svim fazama. Od uzimanja mjera, izrade, sve do montaže.
 
PROIZVODI I USLUGE

ULAZNA VRATA
Ulazna vrata predstavljaju granicu između sigurnosti vašeg doma i vanjskog svijeta. Iz tog je razloga njihov odabir od posebne važnosti. Uz veliku mogućnost izbora iz palete naših proizvoda mi ćemo se pobrinuti da udovoljimo vašim estetskim i funkcionalnim zahtjevima.

PROZORI
 
Prozori su nastavak vašeg identiteta i sigurnosti zato ispravan odabir zaokružuje sliku vašeg doma. Naša ponuda dijeli se na aluminijsku i PVC stolariju a na vama je da odlučite koja od tih varijanti bolje zadovoljava vaše potrebe.

KLIZNE STIJENE
 
PVC ili aluminijske klizne stijene idealna su riješenja za prostore u kojima vam je potrebna velika količina svijetlosti uz zauzimanje minimalnog mjesta.

GRILJE I ŠKURE
 
Grilje i škure je stolarija cija je prva namjena zaštita prozora od svakakvih vanjskih i vremenskih utjecaja. Izvedene su isključivo od aluminijskih profila koji  su garancija za dugovječnost, modernan dizajn i praktičnost.

ROLETE
 
Aluminiske rolete omogućavaju da potpuno zamračimo prostoriju u kojoj boravimo, te nas štite od nepoželjnih pogleda u naš dom ili poslovni prostor. Rolete omogućavaju dodatnu protuprovalnu zaštitu, te daju toplinsku i zvučnu izolaciju. Ugradnjom elektromotora spuštanje i podizanje roleta postaje jednostavnije.

GARAŽNA VRATA
Moderna i elegantna garažna vrata omogućavaju više slobodnog prostora ispred i unutar garaže. Rolo garažna vrata zahtjevaju malo prostora, vrlo su tiha i ekonomična. Sekciona garažna vrata izrađena su od prvoklasnih poliuretanskih panela, mogućnost otvaranja je na ručni i motorni pogon.

TENDE
Široki je spektar primjene tendi bilo u kućanstvima ili ugostiteljskim objektima. Nosiva konstrukcija tende je aluminijska, čelični djelovi su pocinčani pa je vijek trajanja vrlo dug. Specijalno platno visoke čvrstoće je impregnirano,postojanih boja te vodonepropusno. Ugradnjom elektromotora, upravljanje tenda postaje vrlo jednostavno.
 
OSTALO
Komarnici  
-rolo, vratni i fiksni  komarnici za vrata i prozore
 
Rolo i panel zavjese
- zaštita od sunca i nepozeljnih pogleda, dodatna dekoracija za vas dom

Žaluzine
- zaštita od sunca i pogleda, mogu biti unutarnje ili vanjske
 
Nadstrešnice
- zaštita ulaznih vratiju od sunca i kiše
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se